REINVESTICE S4K I.

Aktualizace k 12. 11. 2021

Ke dni 12. 11. 2021 byl úpis emise dluhopisů BUFFLER 2025.08 úspěšně dokončen. Všem investorům děkujeme.

Aktualizace k 8. 10. 2021

Aktuálně máme k 8. 10. 2021, díky 95 investorům, upsáno 22 550 000 Kč z celkového objemu 25 000 000 Kč.

Aktualizace k 30. 9. 2021

Reinvestice S4K I. ukončeny. K 1. 10. 2021 proběhne výplata úrokových výnosů a jistin.

Aktualizace k 30. 8. 2021

Aktuálně máme k 30. 8. 2021, díky 68 investorům, upsáno 19 100 000 Kč z celkového objemu 25 000 000 Kč.

Aktualizace k 18. 8. 2021

Od 16. 8. 2021 byl spuštěn veřejný úpis emise. Aktuálně máme k 18. 8. 2021, díky 43 investorům, upsáno 15 650 000 Kč z celkového objemu 25 000 000 Kč.

Aktualizace k 9. 8. 2021

Přináším dobrou zprávu pro vlastníky dluhopisů S4K I. Rozhodl jsem se prodloužit platnost nabídky uvedené níže na této stránce do 31.8.2021. Dobrých důvodů pro prodloužení mám hned několik.

Díky statistikám našeho sw pro rozesílku emailů a také díky informacím od některých z Vás při telefonické komunikaci, jsem zjistil, že plných 41% z Vás nečetlo mé emaily, protože je neobdrželo. Důvody jsou různé, ale s největší pravděpodobností například Seznam.cz často doručoval naše emaily do složky Nevyžádaná pošta nebo Hromadná pošta apod. Další z Vás jsou na zasloužených dovolených, a tedy nemají možnost ani myšlenky se zabývat nějakou investicí…

Spolupráce s Vámi, investory do našich dluhopisů si vážím a chci, aby skutečně každý z Vás obdržel naši exkluzivní nabídku a mohl se rozhodnout, zda ji využije či nikoliv.

Právě Vy, investoři do našich dluhopisů, jste nám umožnili realizovat výrazný růst naší společnosti v posledních letech, a proto se s Vámi rád rozdělím o náš zisk formou výplaty úrokových výnosů dluhopisů.

Pokud se rozhodnete pro reinvestici a dáte nám o tom vědět do 31.8.2021, tak Vám zachováme níže uvedené podmínky včetně bonusu a přepočteného úrokového výnosu 9,0 % p.a. Příjem objednávek však může být ukončen i dříve, protože bude ukončen po vyčerpání celého objemu emise.

Aktuálně máme k 8. 8. 2021 díky Vám, 33 vlastníkům dluhopisů S4K I., upsáno 12.550.000,- Kč, tedy přes 50 % z celkového objemu 25.000.000,- Kč nové emise dluhopisů BUFFLER 2025.08.

Od 15.8.2021 bude úpis emise zveřejněn a uvolněn také pro nové investory. Pouze pro Vás, vlastníky našich dluhopisů S4K I., je však stále připraven přepočtený úrokový výnos 9,00 % p.a. při využití bonusu a to do 31.8.2021.

Děkuji a přeji Vám pohodové léto, Radek Michalčík, jednatel a majitel společnosti

Vývoj společnosti v posledních letech slovy majitele společnosti

Vznik značky BUFFLER

Po dvouletých přípravách došlo v polovině roku 2019 k úspěšnému uvedení vlastní značky BUFFLER na trh. Pro značku BUFFLER máme registrovanou ochrannou známku pro celou EU. Současně s tím jsme změnili obchodní jméno společnosti SUPER-ČTYŘKOLKY s.r.o. na BUFFLER s.r.o.

Významnější zaměření na děti

V posledních letech se více zaměřujeme na děti. Sortiment pro děti je pro nás jedním se zásadních pilířů s vysokou stabilitou a výrazným potenciálem pro růst. Děti podporujeme i námi spolupořádaným BUFFLER QUAD CUPem, který si velmi rychle získal vysokou oblibu. Více informací naleznete na webu zde. Pravidelně jsme také zváni na různé akce, měst, obcí, zájmových spolků a také našich dealerů. Fotografie z vybraných akcí naleznete zde.

Rozšíření produktového portfolia

Nová značka BUFFLER nám umožnila plánované a výrazné rozšíření sortimentu zboží. Rozšířili jsme také spolupráci s násobně většími továrnami v Asii než doposud. Klíčové je, že BUFFLER je česká značka, za kterou stojí tým zkušených a nadšených lidí. V Čechách si navrhujeme design strojů a především definujeme přesné požadavky na technickou specifikaci. Kvalitu a technické zpracování držíme na velmi vysoké úrovni. Vlastní výroba probíhá v partnerských továrnách v Asii. V Číně máme svého agenta, který osobně kontroluje kvalitu a kompletní proces výroby, balení a expedici každé naší objednávky. U nás probíhá finální montáž všech strojů zkušenými techniky a to včetně seřízení, přezkoušení a výstupní kontroly. Teprve takto připravené stroje jsou dodány do dealerské sítě našim zákazníkům. Veškerou dopravu strojů zajišťujeme vlastními vozidly a proškolenými techniky.

Rekonstrukce naší haly v Terezíně a další investice

S rostoucím obratem bylo nutné rozšířit i naše zázemí. Celá naše hala v Terezíně proběhla výraznou rekonstrukcí, včetně izolace a zateplení střechy. Showroom se zvětšil o více než 50% díky nové galerii, zvýšili jsme výrobní prostory na téměř trojnásobek plochy, rozšířili jsme skladovací prostory jak o vlastní, tak o pronajaté. Také jsme zakoupili kompletní vybavení pro kvalitní natáčení videí a také fotografování. Pro profesionální produktové fotografie náhradních dílů byl v samostatné místnosti vybudován fotoateliér. Z dalších investic bych jmenoval pořízení nového středního vozíku k rozvozům zboží, novou kompaktní dodávku Toyota PROACE, kterou využívá zejména náš obchodní ředitel pan Michael Vajgl k péči o dealerskou síť, několik sad nářadí značky BERNER pro další montážní pracoviště, atd. A rozrostl se i náš tým. Pokud máte čas a chuť se podívat na fotografie z rekonstrukce, naleznete je v samostatné galerii zde.

Stručné informace o vývoji obratu

Všechny naše aktivity realizované v posledních letech způsobily výrazný růst. V roce 2018 byl obrat téměř 20 mil. Kč a v dalších letech 29 a 39 mil. Kč. Za první polovinu roku 2021 již máme obrat přes 26 mil. Kč. Vlastníme halu s vybavením, moderní kancelářské prostory a zboží v aktuální hodnotě 75 mil. Kč.

Jak nás ovlivnil COVID-19?

Asi Vás také napadá otázka, jak nás ovlivnil COVID? Nebudu tvrdit, že nijak. Díky tomu, že lidé měli velmi omezené možnosti cestování a zábavy, děti se nudily doma na distanční výuce, apod., tak nám výrazně narostl prodej právě sortimentu pro děti. Také stále výrazně roste prodej skútrů, což si vysvětlujeme nejen nízkými provozními náklady, jednoduchým parkováním, nečekáním v kolonách, ale především nechutí lidí využívat hromadnou dopravu v době Covidové… Negativem jsou prodloužené dodací lhůty továren, delší doba přepravy k nám, komplikovanější zajišťování volných kontejnerů a přepravní kapacity na lodích, apod. Vše však díky zkušenostem a velkému nasazení zvládáme a naopak, využíváme vzniklé mezery na trhu k posílení naší pozice.

Nová emise dluhopisů BUFFLER 2025.08

Získání provozních financí na navýšení zásob zboží prostřednictvím emise dluhopisů se nám velmi osvědčilo, a proto jednatel a majitel společnosti pan Radek Michalčík rozhodl o pokračování formou nové emise dluhopisů. Rozhodnutím jediného společníka při výkonu valné hromady schválil vydání nové emise dluhopisů s názvem „BUFFLER 2025.08“ a datem emise 15.8.2021. Zároveň schválil emisní podmínky této emise dluhopisů.

Více informací o samotné emisi dluhopisů BUFFLER 2025.08 naleznete zde.

Porovnání parametrů stávající a nové emise dluhopisů

Zcela jistě Vás bude zajímat porovnání parametrů stávající emise dluhopisů „Dluhopis S4K I. – výnos 7,7% p.a.“, kterou aktuálně vlastníte s nově připravovanou emisí dluhopisů „BUFFLER 2025.08“. Tabulku s přehledným porovnáním obou emisí naleznete níže.
Nová emise vychází z parametrů stávající emise dluhopisů S4K I. Obě jsou na období 4 let, obě mají podobnou úrokovou sazbu (7,7 % p. a. vs 7,5 % p. a.) a další parametry. Výhodou nové emise může být čtvrtletní výplata úrokových výnosů, oproti stávající pololetní frekvenci. Předčasné splacení je opět umožněno a částečně omezeno, vše viz emisní podmínky. Zajištění celého objemu emise je také shodné a to ručitelským prohlášením majitele společnosti, jakožto fyzické osoby a tedy veškerým jeho majetkem.

Ručitelské prohlášení je k nahlédnutí zde (připravujeme).

Exkluzivní nabídka reinvestice S4K I.

Pouze pro vlastníky našich dluhopisů "Dluhopis S4 I. - výnos 7,7 % p. a." máme připravenou exkluzivní nabídku.

Přednostně Vám nabízíme možnost reinvestice, tedy převodu Vaší stávající investice do naší nové emise dluhopisů. Od 1. 10. 2021 tak můžete dále pokračovat ve zhodnocování Vašich volných finančních prostředků společně s námi.

Získejte s bonusem výnos 9,0 % p. a. při objednání reinvestice do 8. 8. 2021

Máme pro Vás připravený bonus. Pokud nám svůj zájem o převod stávající investice do nové emise dáte závazně vědět nejpozději do 8. 8. 2021, tak Vám vyplatíme k 1. 10. 2021 na Váš bankovní účet jednorázový bonus ve výši 6 % z realizovaného objemu investice do nové emise. A pokud u nás ponecháte tuto investici po celou dobu emise (bez předčasného splacení), tak získáte díky bonusu přepočtený úrokový výnos 9,0 % p. a.

Vzor objednávky dluhopisů s žádostí o reinvestici naleznete zde.

Aktuální stav objednávek reinvestice S4K I.

18 575 000 Kč

z celkového objemu emise

Tímto děkujeme stávajícím investorům, vlastníkům dluhopisů S4K I., za projevenou důvěru a za objednání reinvestice do nové emise BUFFLER 2025.08. Některým z nich děkujeme i za navýšení objemu své investice. K 26. 8. 2021 se rozhodlo s námi pokračovat celkem 60 z Vás a z nové emise objednalo dluhopisy za 18,575 mil. Kč.

Zvažujete investici do skupiny společností BUFFLER a potřebujete více informací? Nebo pro Vaši investici od 3 mil. Kč hledáte jiný investiční nástroj?

Zanechte nám na sebe kontakt, zavolá Vám přímo majitel společností BUFFLER a probere s Vámi vzájemné představy a možnosti spolupráce.

    Chcete se na cokoliv zeptat?

    Uvažujete o investici do skupiny společností BUFFLER a chcete se na cokoliv zeptat? Zavolejte přímo majiteli na +420 773 111 212 nebo napište na e-mail radek.michalcik@buffler.eu.

    Zároveň Vás zveme na osobní návštěvu naší provozovny v Terezíně. V případě zájmu prosím zavolejte přímo majiteli a domluvte si vhodný termín. Velmi rád Vás osobně provede naší provozovnou, představí celou skupinu společností a zodpoví případné dotazy.

    Při osobní návštěvě je také možné realizovat kompletní proces investice nebo reinvestice, případně jakoukoliv jeho část včetně předání dokumentace a/nebo dluhopisů.
    Radek Michalčík
    jednatel a majitel skupiny společností

    © BUFFLER s.r.o. | GDPR | Vytvořil Tomáš Michalčík